Lær mere om online marketing

Overvejer du at få lavet en ny hjemmeside til dit firma så er der et par ting du skal overveje. En hjemmeside skal kunne hjælpe de besøgende til at finde de information de søger hvad enten det er tale em en webshop eller et SEO firma. Det er vigtigt at siden er nem at bruge og det er let og hurtigt at finde de relevante information. Det er også vigtigt at den er SEO optimeret så søgemaskinerne også nemt kan forstå din hjemmeside og kategorisere den korrekt. Det er med til at gøre din side mere synlig på søgemaskinerne.
Hjemmesiden skal også fremstå professionel, ellers får de besøgende hurtigt et dårligt indtryk af din virksomhed. En anden vigtig faktor er at den kan vises korrekt på alle enheder, hvad enten det er på en mobil telefon, en ipad eller en computer. Derfor bør du også vælge et godt webbureau til at designe din nye hjemmeside frem for selv at give dig i kast med opgaven. at få sat en ny hjemmeside er noget mange efterhånden selv kan gøre i Wix, WordPress eller lignende CMS systemer, men ofte er der ikke tænkt over overstående faktorer og du ender med en side som ikke formår at lave dine besøgende om til kunder.

© 2019 Online markedsføring - SEO - Google Ads - Sociale Medier

  • White Facebook Icon
  • White TripAdvisor Icon

Online marketing Aalborg - Alphaweb

 

Hvad er online marketing?

Online Marketing Aalborg

Hvis du bor i Aalborg eller Nordjylland, så vælg et lokalt marketing firma. F.eks. Alphaweb fra Aalborg der er specialist i online markedsføring som SoMe, SEO og Google Ads.

Du kan kontakt dem på :

Alphaweb

Fjordvej 27

9220 Aalborg Øst

+45 24926810

info@alphaweb.dk

https://www.alphaweb.dk

Her kan du få hjælp til alle former for online marketing, webdesign, google tjenester og IT support.

Få hjælp til Online marketing - https://alphaweb-marketing.wixsite.com/online-marketing

En stor del af online marketing er som regel SEO. Med SEO eller søgemaskineoptimering opnår du bedre placeringer på søgemaskinerne. SEO består af on page SEO, off page SEO pg linkbuilding.

Sociale medier er mere populært end nogen side før, og derfor er SoMe marketing eller sociale medie annoncering en vigtig del af din online marketing strategi. F.eks. på Facebook, Twitter, Instagram.

En anden vigtig del af online annoncering og online marketing er Google Ads (og Google My Business til lokal SEO f.eks. i Aalborg)
Her betaler du lidt hver gang en klikker på en af dine annoncer.

Hvorfor bruge online marketing?

Der er flere fordele ved at få lavet en god marketing strategi og få eksekveret den begynde at få flere kunder ind på din hjemmeside. Ikke alene er der flere som får kendskab til jeres firma, men mange af de besøgende kan ende med at blive en kunde.

“Vi fik hjælp til noget SEO optimering af vores hjemmeside, og allerede efter et par måneder begyndte vi at se flere besøgende fra Google”

Kari Demanti, Lux Baby

“Vi fik opsat vores nye Instagram profil og udarbejdet en hashtag analyse. Vi har oplevet en stil stigning af salg via de sociale meder efter vi begyndte på vores SoMe strategi.”

John Andersen, Kvik Tag

“Efter vi begyndte at bruge Google Ads og Google Shopping har vi mere end  fordoblet vores omsætning. Virkelig godt stykke arbejde med opsætning og optimering af vores Google Ads konto.”

Pernille Nielsen

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now